„Mennyibe kerülnek a csokrok?”

Mind a 4 Alapcsokor kategória fix áras és úgy alakítottuk ki, hogy tartozik hozzá díszítés is, így önmagában szépek és díszesek az alapcsokrok. Minden ékszercsokor képe mellett jobb oldalt megtalálod az Alapcsokor árát, ez az alap ár, amiért a csokor elkészül. A brossokat erre tudod pluszba válogatni. Ez a rendszer lehetővé teszi hogy előre átlásd az árakat, otthon kényelmesen kiszámold ízlésed és pénztárcád szerint mennyi a keret és mit szeretnél rendelni.

„Mennyibe kerülnek a brossok”?

Nagyon széles választékkal dolgozunk: már 400 Ft / db ártól kínálunk brossokat, egészen 8.000 Ft / db-árig. A teljesség igénye nélkül itt láthatsz pár példát, kattints és nézd meg a képeket.

content/gyik/b/kepek/Nagy_ezust_brossok1_1.jpgcontent/gyik/b/kepek/kicsibrossok_rozsaszin1.jpgcontent/gyik/b/kepek/kék_brossok.jpg

„Hol találom a brossok árát?”

Elküldöm e-mailben – Írj nekem levelet, milyen csokorban gondolkodsz, és ha már értem az elképzeléseidet, elküldöm a katalógusképeket az összes brossról, ami érdekes lehet. Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy akár 50-60 bross képét is megkaphatod egyszerre, lesz miből válogatni Kizárólag minőségi, szép brossokkal dolgozunk, méret (gomb méretű, közepes és nagyméretű) és foglalat színe (ezüst színű vagy arany színű) szerint csoportosítjuk. Ezen belül klasszikus fehér kristályos brossokon kívül kérheted, hogy a rózsaszín, kék, piros, arany, stb., kristály berakásos brossokról küldjek képeket. Kérhetsz minta szerint is, hogy pl: csak cicás, madaras, szívecskés, madártoll formájú vagy akár korona, virág, stb., formájú brossok érdekelnek. Amikor képet kapsz, minden bross alatt megtalálod a mérettét, és az adott bross darabra vagy csomagra vonatkozó árát.

„Ha tetszik egy csokor, de én más színekben szeretném, az lehetséges?”

Minden csokor egyedi elképzelés alapján készül, az oldalon már elkészült munkákat láthatsz, mennyi féle képen kérhető és díszíthető ugyanaz az Alapcsokor. A színeket kiválaszthatod a színválasztó táblázatból, meghatározhatod a virágok színét, és azok arányát is (pl. 80 % törtfehér, 20% púderrózsaszín)

content/gyik/d/kepek/szalag-színek.jpg

„Milyen alap díszítés tartozik az alapcsokrokhoz? ”

Az Alapcsokor I., Alapcsokor II. és Alapcsokor III. esetében a virágok között megbújó gyöngyöket és a virágok felületén megcsillanó kristályokat ajándékba adjuk, ezekből annyit kérsz, amennyit szeretnél. Az ajándék kristályok és gyöngyök önmagukban „felöltöztetik” a csokrodat. Ha annyira szereted a csillogást, mint mi, akkor külön tudsz még rá brossokat válogatni db áron. Az Alapcsokor IV. esetében a csokor szárára tudsz díszítést kérni, illetve a gyöngycsokorba gyönyboa jár ajándékba, ha kéred.

content/gyik/e/kepek/gyöngyválaszték.jpgcontent/gyik/e/kepek/kristalyszinek.jpg

„Hogy tudom megnézni a készülő csokromat?”

Megrendeléskor írásos visszaigazolást küldünk a részletekről, amit kiegészítesz, kijavítasz vagy jóváhagysz. Később ebből dolgozunk, tehát ez még az ajándék kristályok színére is kiterjedő visszaigazolás. Amikor a csokor elkészült, akkor 360 ° -ban körbefotózzuk, amit egy program segítségével összeillesztünk, és egy link formájában e-mailben küldjük el Neked. Így a képernyődön megtekintheted, körbeforgathatod, minden oldalról megnézheted. Kisebb-nagyobb változtatásokat tudsz kérni, pl: a csokor szárának díszítése más színnel, brossal, plusz szalaggal, további gyöngyök és kristályok a csokorba, stb. Ha a változtatások után maradéktalanul elégedett vagy, akkor küldjük csak a csokrodat.

„Mi a rendelés menete?”

Ha minden részletet kiválasztottál (ebben a levelezés során segítünk) akkor a részletes visszaigazolás jóváhagyás után foglaló ellenében elkezdjük készíteni a csokrodat. Miért kell a foglaló? Téged biztosít róla, hogy a visszaigazolásban szereplő részletek alapján és a megadott időre elkészül az ékszercsokrod, nyugodtan foglalkozhatsz az esküvő szervezés más teendőivel. Minket biztosít arról, hogy amivel dolgozunk, azt át is veszed

„Mennyivel az esküvő időpontja előtt érdemes a csokrot megrendelni?”

Erre a legőszintébb válaszunk, hogy amint biztos vagy a részletekben, akkor rendeld meg. Kicsi kézműves cég vagyunk, évről-évre egyre nagyobb leterheltséggel, amihez folyamatosan fel kell nőnünk – és néha nehezen saccoljuk meg áprilisban mennyi munka fog beleférni júliusban még. A nap nyáron is, nekünk is 24 órából áll csak, így ha biztosra akarsz menni, ne várj.

„Érdemes ennyivel (akár hónapokkal előtte) megrendelni a csokrot, hogyan tárolom addig, nem lesz baja?”

Az ékszercsokor a legexkluzívabb változata az „örökcsokroknak” – ahogy a nevében is benne van, tartós csokor. Tőlünk egy levehető tetejű kartondobozban kapod, ebben tárolhatod, így tudod megóvni a porosodástól vagy a kíváncsi tekintetektől. Adunk az ékszercsokrodhoz egy csokortartó talpat ajándékba: ebbe szépen lefektetheted a csokrodat, ha épp nincs rá szükséged (ceremónia bizonyos szakaszai, vacsora, stb.,) illetve ennek segítségével később kitehetd egy polcra akár otthon, szerelmetek örök emlékeként.Menyasszonyok

Vissza az elejére