Rólam

Szia! Ági vagyok, én készítem a CsodaCsokrokat.

Szogine Szebeni Agi

Ha úgy döntesz ékszercsokrot rendelsz, velem fogsz levelezni, egyeztetni - szerintem könnyebb tegeződve egyeztetni, így ha van kedved, kezdd nyugodtan így a leveled : "Szia Ági" !

Biztos az is érdekel, hogy kezdtem el ékszercsokrokkal foglalkozni:

Több mint 8 évig reklámügynökségeknél dolgoztam, leginkább médiavásárlóként.

Aztán 2008-ban megszületett a kislányom, Regina, és 2012-ben  a kisfiam is, Krisztián - és egyértelművé vált, ugyanazt a munkatempót és időbeosztást már nem diktálhatom mint eddig.

Változtatni akartam, és az élet magától sodorta elém az első ékszercsokrot egy külföldön tartott esküvő kapcsán. Amikor megláttam, megállt kicsit a világ körülöttem - épp a lánybúcsún voltunk, és én csak megbabonázva forgattam a kezemben a szikrázó -csillogó csokrot. Innentől mintha csak a távolból hallottam volna a többiek bulizását. Egyértelműen tudtam, hogy ez nekem KELL, és mivel már férjnél voltam, maradt az a lehetőség, hogy én fogom készíteni

Nem mondhatom, hogy úgy kezdtem mint a legtöbb kézműves, hogy otthon próbálgattam, tanulgattam, és egyre többen mondták, miért nem kezdek el ezzel foglalkozni - SŐT: senki nem értette mit akarok ebből kihozni, vajon nyitottak lesznek-e erre az új divatra a magyar menyasszonyok itthon, és hogy is képzelem el ezt az egészet?

Mostanra több mint száz csokor is kikerült a kezem közül, de még mindig szerelem, és még mindig érzem a boldogságot amikor munka közben körbenézve körülvesz a sok-sok csillogó bross és kristály :)

Szerencsésnek érzem magam, hogy a hozzám forduló menyasszonyok életük legszebb napjára készülve egy ilyen látványos és különleges dolog elkészítését bízzák rám, mint az ékszercsokor - az elmúlt egy évben sokat dolgoztam azon, hogy a neten keresztül minél könnyebb legyen összeválogatni és megrendelni a csokrot (alapcsokrok, színskála táblázat, bross válogató katalógus képek, 360-os körbefotózás) de ha úgy érzed, szívesen megnéznél egy csokrot élőben is, írj nekem vagy hívj, és találkozzunk a CsodaCsokor főhadiszállásán: egy kedves kis kávézóban, és válogass kedvedre élőben.

Elérhetőségeim:

info@csodacsokor.hu

20/2820816

Nézz meg velem egy interjút, ez a legfrissebb, a 2016 januári Esküvő Kiállításon készült, a standomon:Menyasszonyok

Vissza az elejére